Vinn en iPad Pro

Vinn en iPad

Tävla och vinn en iPad Pro! iPad Pro är sett till prestanda mer lik en bärbar dator än en surfplatta. Med sin stora 12,9-tums retinaskärm och 64-bitars A10X-chippset springer den cirklar runt tidigare modeller av iPad. Trots denna prestanda är iPad Pro både lätt och smidig och samtidigt strömsnål. Apple väljer själva att kalla den en framtidens dator! Tag chansen och vinn en iPad Pro! Läs mer om iPad Pro här.

 • Retina-skärm 2732 × 2048 pixlars upplösning med 264 pixlar per tum (ppi)
 • A10X Fusion-chip med 64-bitars arkitektur
 • Kamera med 12 MP, Bländare på ƒ/1,8, Optisk bildstabilisering
 • Videoinspelning i 4K (30 bilder/s), 1080p HD (30 eller 60 bilder/s)
 • FaceTime HD-kamera, Bilder i 7 MP, Inspelning av video i 1080p HD
 • Fyra högtalare
 • iOS 11
0Dagar0Timmar0Minuter0Sekunder

Denna tävling är ett återkommande tema där du kan vinna en iPad. Du kan se hur lång tid det är kvar ovan. När tävlingen är avslutad kommer den inom kort att ersättas med en ny. Lycka till!

14 Kommentarer
 1. Karolina
  Karolina says:

  Jag hoppas att jag vinner för att jag har altid önskar mig en sån länge.Det skulle vara kul. Jag skulle dela med mig den till familjen. Jag har alltid önska mig en sån fast jag har aldrig fått en.

 2. Lotte Unt
  Lotte Unt says:

  Vinner gärna denna så jag kan ge till min gamla mor som behöver en iPad så hon kan kommunicera med sina nära och kära som bor långt ifrån. Tänk så bra om hon kunde få en iPad, allt för att hon skulle känna sig mindre ensam.

 3. Viktor Skarin
  Viktor Skarin says:

  Jag skulle vilja vinna denna underbara bärbara ipaden, Se resept på, Läsa bok, Se film med vänner och såklart spela grymma spel med :) håller tummarna. lycka till folk!

 4. Saga Wahlberg
  Saga Wahlberg says:

  Snälla jag vill verkligen ha en sån
  Jag får inte ens en mobil och jag är
  17 år ( jag har inte råd heller)~~**

 5. lovis jonasson
  lovis jonasson says:

  Åh om jag en platta kunde vinna..då skulle jag som en nöjd katt spinna!!Sitta i måånga timmar o.glädjas över att en ipad hamnat under just mina fingrar!! Hooooopasss nu på vinst…hoppas,hoooopppaaasss!!

 6. Camilla
  Camilla says:

  Jag tycker att jag är värld att vinna denna iPad 3 för att jag vinner aldrig hur mycket tävlingar jag än är med på så vinner jag aldrig på dessa 34 år men nu i juli fyller jag 35 år i juli månad så då hoppas jag på bättre tur denna gång älskar att vara med i tävlingar men det är så tråkigt när man aldrig vinner ett ända pris så jag hoppas på bättre tur denna gång så jag vill super gärna vilja vinna lägger ner all min kraft på att vinna älskar dessutom appel nu håller jag tummarna för att jag vinner denna underbara vinst

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna en kommentar nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.