Vinn en iPhone 7 Gratis

Vinn en iPhone 7

Tag chansen och vinn en iPhone 7! Apple iPhone 7 är en dramatisk förbättring av de viktiga bitarna i din iPhone-upplevelse. Med ett helt nytt avancerat kamerasystem på 12 MP, bättre prestanda (2x snabbare än iPhone 6) och bästa batteritiden någonsin på en iPhone. Vidare har den högkvalitativa stereohögtalere, knivskarp färgsprakande skärm och du behöver inte vara orolig om du spiller vätska på den, den är nämligen vattentålig!

Tag nu chansen och vinn en iPhone 7 helt gratis! Svara på några enkla frågor och du är med i utlottningen.

0Dagar0Timmar0Minuter0Sekunder

Denna tävling är ett återkommande tema där du kan vinna en smartphone som iPhone. Du kan se hur lång tid det är kvar ovan. När tävlingen är avslutad kommer den inom kort att ersättas med en liknande. Lycka till!

15 Kommentarer
 1. Emma Rongione
  Emma Rongione says:

  Hej, jag vill bara säga att jag inte bryr mig så mycket om jag får coola saker eller inte för att det är inte det som räknas utan folk som bryr sig om dig. Jag skulle ha skrivit det tidigare men jag hade glömt att tävlingen fanns.

 2. Emma Rongione
  Emma Rongione says:

  Om jag skulle vinna så skulle det vara det bästa jag någonsin gjort!!!!! Mina föräldrar ger min bror alla coola saker, medan jag får alla medelmåttiga saker. Om jag fick 2 st iPad Mini då skulle de kanske inse att jag också gillar coola saker och kan bidra till något.

 3. izak
  izak says:

  jag skulle jättegärna vilja ha en iphone 5 för då skulle jag ha en smartphone alla har en förutom jag :( iphone äger!!

 4. tilde fast
  tilde fast says:

  Nu har jag en xperia mini pro, men jag vill ha en iphone 5 jag önskar att jag får det mvh: tilde

 5. Ay
  Ay says:

  Jag har aldrig haft en iphone tidigare, och till och med min mamma har en, så jag hade blivit så tacksam och överlycklig om jag vann denna iphone.

  Ljus och kärlek/Amy

 6. Zeinab
  Zeinab says:

  Hej! Åh det skulle vara det bästa som har hänt mig ifall jag vinner..bästa julklappen och födelse presenten då jag fyller år 9 dec..jag vill gärna ha en iPhone för Alla har en förutom jag ;( pga vår ekonomi!! Tack för tävlingen

 7. JAN THOMAS OLSSON
  JAN THOMAS OLSSON says:

  JAG VILL HA EN IPHONE 5 FÖR ATT JAG TYCKER ATT DEN VERKAR BRA OCH MYCKET BÄTTRE ÄN IPHONE 4. JAG SKULLE BLI JÄTTEGLAD IFALL JAG VINNER EN!

 8. Najma
  Najma says:

  hejsan!

  Jag har en dålig mobil och jag haft den typ 4 år sedan+jag har inte ens provat iphone
  jag önskade att jag har vunnit en!

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna en kommentar nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.