Vinn pengar gratis

vinn pengar gratis

Nu har du chansen att vinna pengar gratis. Närmare bestämt 16.666 kr insatt på ditt konto i 6 månader! Vad skulle du göra om du fick 16.666 kr extra varje månad? Lämna gärna en kommentar och berätta! Denna tävling är ett samarbete med Euroads. Ju fler tävlingar du deltar i på vår sida som är ett samarbete med Euroads, desto större chans har du att vinna i någon av dessa tävlingar! Du hittar alla tävlingar i menyn högst upp på sidan under ”underhållning”. Tag chansen och vinn pengar gratis!

0Dagar0Timmar0Minuter0Sekunder

Denna tävling är ett återkommande tema där du kan vinna pengar. Du kan se hur lång tid det är kvar ovan. När tävlingen är avslutad kommer den inom kort att ersättas med en liknande. Lycka till!

32 Kommentarer
 1. Athicha
  Athicha says:

  Om jag vann 10.000 kr, ska jag resa till mitt hemland (Thailand). Jag har en projekt på gång i byn där jag kommer ifrån. Väldig lång i från stad, många är fattiga. 10.000kr vill jag använda för att Jag vill förbättra skolan och Temple som vi har i byn. Och köpa in Alla skol tillbehör för barnet. Kanske några cyklar för dom som måste gå ganska lång till skolan. Skolmaten, nya skoluniform och även leksaker(fotboll mm.) I Temple så vill jag använda pengar för att fixa klart den. Vi har ett Temple som blir aldrig färdigt. Temple står ofärdigt mer än 8år nu. Det fattas pengar för att köpa in varor. Människor i byn försöka spara pengar ihop varje år för att köpa byggt varor till Temple. Men är är svårt när dem inte heller har pengar.
  Temple är väldigt viktigt för oss som är buddhism. Och skolan är viktigt för alla barn.

  Jag vill så gärna hjälpa dom, och vill att allt ska bli som dom har förväntat sig, i flera år!

  Men dessa pengar kan vi tillsammans hjälpa och göra deras drömmar blir verklighet.

  Mvh/Ahicha

 2. Jennifer
  Jennifer says:

  Om ja vann 10.000 kr så skulle ja köpa mer kläder, har inte så mycket kläder nu! Men behöver mer, jag skulle uppskatta om ja vann pengar så skulle de gå till kläder å andra saker me de ja behöver

 3. Mona Ibrahim
  Mona Ibrahim says:

  Om jag vinner 10000 varje månad skulle jag slippa låna pengar från csn! Jag kan betala Alla mina räkningar mm! Jag skulle köpa en bil och mina barns behov.Jag önskar att vinna!

 4. Johanna
  Johanna says:

  Om jag fick 10000 extra skulle jag betala av skulder, skaffa en buffert för nödsituationer, renovera badrummet, unna familjen en resa, klä mig snyggare. Hoppas jag vinner ❤️

 5. Helena
  Helena says:

  Jag skulle snyta mig i chefens gardiner… Lite grann ibland när han inte såg.
  För ser han- så har jag råd att köpa nya åt honom :D

 6. Matilda.Åhlström
  Matilda.Åhlström says:

  om jag vann så skulle jag både bli glad och chockad. Men jag skulle nog bli mera glad, speciellt för mina föräldrars skull. Mest därför jag skulle vilja vinna. Vill ge tillbaka till mina föräldrar så mycket som dem har gett till mig och mina syskon. Vill unna dem något, vill ge pengar till pappa så han kan äntligen laga våran båt, som han inte har råd med och ge pengar till mamma så att hon kan köpa sina däck till sin bil. vill att dem inte ska behöva oroa sig för pengarna inte räcker för dem måste betala det och det till mig och mina syskon. Vill för en gångs skull att dem unnar sig nått, får göra som dem har velat göra i alla åren men inte gjort för att pengarna går till mig och mina syskon. Om jag vann så skulle jag inte kunna tacka tillräckligt och inte för min skull utan att jag äntligen kan ge nått till mina föräldrar.

 7. Lotta
  Lotta says:

  Om jag vann 10.000:- skulle jag spara dem för sämre tider, eller till någonting jag verkligen skulle vilja ha.

 8. madelene kolm
  madelene kolm says:

  Alla skulle väll önska sig mer pengar. Jag önskar att man kunna få en bättre syn på hur mycket pengar är värda och hur bra många människor har det. Kanske jag äntligen kunna få en ärlig möjlighet till en helt ny start :) jag har haft ett liv med mycket sorg, på grund av en traumatiskt uppväxt.

  Det jag lärt mig är att man måste se framåt var dag. Alla har sitt eget val och man måste ta ansvar. Mina drömmar är att kunna hjälpa tjejer även killar som är under 18år och inte haft de valet, som man har när man blir vuxen. Alla barn och unga behöver få känna sig sedda men även älskade.

  Så om jag skulle få möjligheten att kunna få en att inse saker i tid och kunna hjälpa ungdomarna som inte haft den möjlighet på grund av en post traumatiskt stress.

  Jag vet för jag har alltid varit en drivande människa och jag klarade skolan utbildade mig till kock och bartender jobbade extra i alla år. Samt gick ut med toppen betyg.

  Idag är jag sjukskriven sedan många år och kämpar med mina upplevelser från tidig ålder. Jag hittat sånna eldsjälar i mitt liv och varit helt själv och utan min man tillexempel hade man gett upp…

  Jag vill fortsätta studera o kunna bidra till samhället välfärd på ett epatiskt sätt.

  Så även om jag inte är rik, så visst skulle 10000 i månaden skulle vara nästan 2ggr så mycket jag har idag o kunna hjälpa enormt

 9. Veronica
  Veronica says:

  Om jag skulle vinna 10000 varje månad så skulle jag kunna köpa nyttig & hälsosam mat till mig & min Fästman. Vi har ej råd med det på grund av att våran för tidigt födde son (nu 3 månader gammal på 3.5kg) också har en liten gomspalt som gör att det inte är så lätt för honom att äta, vilket betyder att han måste få extra näringsrik mat från Apoteket som kostar 675kr i veckan. Plus att vi måste besöka sjukhuset 2 gånger i vecka som också kostar bensin. Skulle vara underbart att slippa snabbnudlar, påssoppor & färdigt lagad frysmat = skräp. :/ jag vill börja må bra!

 10. Rezarta
  Rezarta says:

  Om jag vann dem pengarna skulle jag bli skuldfri och kunna börja ett normalt liv med mina två barn och inte behöva jobba extra alltid för att sen knappt ha något kvar i mitten på månaden ändå. Vi har detväldigt tufft allihopa!

 11. Ina
  Ina says:

  Jag har under många år haft det väldigt tungt ekonomiskt och försöker få ordning på detta. Om jag vann 10000 varje månad skulle det räcka till att betala skulderna snabbare, det skulle räcka till att köpa min son nya kläder och sätta lite guldkant på tillvaron som att gå på bio tillsammans eller ut och äta. Sånt som vi aldrig kan göra nu.

 12. Bella Salvador
  Bella Salvador says:

  Om jag skulle få 10000 kr varje månad så skulle jag öppna ett bankkonto i Portugal, så jag kunde få leva där en vacker dag nära vänner och min käre pappa.

 13. jihene
  jihene says:

  jag är mamma till fira barn och jag o min man har letat efter jobb men vi har inta hittat sa varat situation ar mycket jobbigt specielt om man har an autist barn som han behover mycket kraft och vi onskar har sa lite extra pengar for o kunna shoppa till barnen lite extra saker som dom behover och dom har aldrigt jord en semester som alla barn gor foratt pengarna som kommer räcker bara till mat

 14. Nadja
  Nadja says:

  Jag är 16 år och har precis flyttat till Stockholm från Småland utan min familj för att följa min dröm och gå musik linje på gymnasiet. Ska snart flytta till lägenhet och pengarna skulle hjälpa oerhört mycket, nu räcker pengarna knappt till mat sista veckan i månaden.

 15. jenny
  jenny says:

  Om jag skulle vinna dessa pengar då skulle det gå till min hyra då jag är ensamstående sjukpensionerad Hoppas

 16. Jessica
  Jessica says:

  Om jag vann pengar så skulle jag resa till det land jag blivit adopterad ifrån som är srilanka. Jag skulle söka upp biologiska mamma
  och ge min mamma de som jag har fått vilket jag kanske inte hade fått om hon inte adopterat bort mig (tak över huvudet, ett litet hem). Skulle givetvis ta med mina flickor som skulle få träffa deras mormor och så jag kunde visa dom var jag är ifrån.

 17. Sandra Johansson
  Sandra Johansson says:

  Om jag fick möjligheten att berikas med 10.000 per månad skulle jag fullfölja min dröm att jobba för en särskild internationell kvinnoorganisation i Senegal som jag verkligen brinner för, men som tyvärr bara erbjuder obetalda praktikplatser. Jag har studerat i många år med höga studieskulder, och skulle så gärna vilja kunna ta chansen att åka dit och jobba för kvinnors rättigheter i Afrika och få praktisk livserfarenhet.

 18. Ulrica Bodén
  Ulrica Bodén says:

  Jag hade gråtlit Blod av lycka..
  Då jag vart sjukskriven sedan -09 Och tappat största delen av min månadslön.
  Hade börjat med att göra något riktigt roligt mé barnen,
  det skulle vara Prio ETT för första månaden. Sen kommer praktikern fram igen och då blir det väl och handla ny elektronik, hmm den é Inte purfärsk, Tyvärr..

 19. Elin
  Elin says:

  Om jag fick 10.000 extra skulle jag betala av mitt lån, sen skulle jag spara pengar till min son, jag skulle köpa nya nödvändiga prylar till hemmet. Jag skulle renovera lite hemma också.

 20. mia
  mia says:

  Om jag fick 10.000 kr extra varje månad så skulle jag ta lite mer ledigt och resa och umgås med min son!!:-)

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna en kommentar nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.